hovedmedskyldig og grågrøn, mosgroet ambassadeur for den grønne muse i Danmark med deltagelse og koordinering af bl.a. flere kulturelle events. Ætsende foragt for nutiden kombineret med gammeleuropæisk længsel, pikant bitterhed, hang til antikviteter, mystik, poesi og ikonoklasme slår ofte igennem præferencerne – både i og udenfor privaten. Har tillige et passionereret forhold til poesi, gin, regn der flygter opad og grøn the hvilket – under en paraply af lange udredninger om nærvær, gennemstrømning, død, sex, det at være reduceret til et punkt og andre meta-betragninger – giver mening lige nu.

Thomas har samarbejdet med eventkoordinatorer, aviser, forhandlere, barer mv og har en god idé om hvordan man kommer fra A til A (ja, hele vejen rundt) når der skal laves memorable arrangementer* eller formidles stof.

På linie med visse andre medlemmer i Det Danske Absintselskab, har Thomas internationalt netværk både i og udenfor absintkredse. Thomas her flere gange deltaget i Jury d´Professionelle “Les Absinthiades” i Pontarliér (Frankrig) og kendt af destillatører Val de Travers i Schweiz. Antallet af absinter der har krydset den barbladskarpe tunge, ligger antageligvis omkring 450 af slagsen.

Udvalgte favoritter:
Verte: L’Ancienne (tæt på preban), Combier L´Entété, Serien af Jade absinter (særligt 2007, 2008, 2012 og 2013 når de har stået lidt), Angelique særligt No.3 Appassionata fra Artimisia, Brevans AO Spare, den svenske Grön Opal og den enkle Francois Guy når der bare skal fested
Blanche: Clandestine Charlotte/Marianne, La P´tite, Valote Septante 77, Sapphire (udgået) og den Svenske Vit Opal

Bedste oplevelser (herunder ikke kommercielt tilgængelige)
I det hele taget dét at forsvinde i urteduften på et destilleri i en tykt tåget egn af Juraområdet eller at ligge og glo zenit op i himlen over en malurtmark. Vintage Pernod Fils 1910 og 1914, En vintage absint vi ikke aner hvor kommer fra, diverse private blanches fra destillatører i Val des Travers med dobbel og tripel-up på malurt. Kommercielt ulovlige, desværre. Egen voodoo.